Jeg har lenge vært opptatt av hva som er og gir god og sunn helse. For meg dreier det seg ikke bare om fysisk helse. Det har noe med leten etter harmoni, hvordan integrere kropp og sjel, fysisk og mental balanse, sinnsro eller løsrivelse fra ekstreme følelser. Jeg tror på livslang læring og observering.

Jeg har bachelorgrad i ingeniør, sykepleie, og i akupunktur, har studert ulike østasiatiske massasjeteknikker, som kinesisk medisinsk massasje, Tui Na.

Jeg tilbyr medisinsk massasje og akupunktur.

Når ulike smertetilstander gjør dagliglivets aktiviteter slitsomt søker mange behandling. Det er ingen hemmelighet at akupunktur som har blitt brukt i tusen av år har god effekt mot smerter. Andre ønsker å løsne opp stramme muskler og ledd, og unner seg en dyp helhetlig massasje. I behandling mot muskel-og skjelettlidelser utfører jeg ofte både tui na og akupunktur. Kopping, som er en utmerket behandling for å lindre rygg-og nakkesmerter, er noe flere liker.

Øst-Asiatisk medisinsk teori om at det ikke eksisterer atskillelse mellom kropp, sinn og sjel er grunn å legge merke til dersom man opplever økt avslapping og ro, mer tilstedeværelse og lettere til sinns i behandling av fysisk kroppslige plager.

 

Velkommen.